Assassin.com.pl - my gramy zespołowo, pamiętaj o tym!
http://www.fpscheats.com/topic76771.htm <- link do strony gdzie można obczaić jak to wygląda i nie ukrywam ze można tam kupić
ale bron cię panie boże
jak to kupisz i/lub będziesz posiadać to wypierdalasz z klanu
a tu link do kolesia co ma aimbota http://bfbcs.com/stats_pc/Unity... XM8 Prototype - 3920 zabić i 3055 headshot'ów na zdjeciu widać ze załatwili go 6 razy (parę razy czołgiem i wtedy gdy przeładowywał)
Założyciel
Ten temat ma na celu a żeby takich delikwentów wyłapywać na serwie i banować jeżeli się z czymś takim spotkacie piszcie tutaj nick będziemy mieć na niego oko i w konsekwencji banować.
Elder
Kto normalny będzie płacić za cheaty więcej niż za grę?
no ludzie grają a co gorsze punkbuser ich nie wykrywa, pomimo ze non-stop używa np. aimbota
Murek dał mi linka na tą stronkę, ciekawe prawda szczerze mówiąc aż mnie zamurowało ze są takie haxy
Ludzie trochę zaufania do waszego adminka Mam 0% cheat'ów, tylko kropka na monitorze namalowana czarnym markerem oraz myszka która posiada autofire
Jak chcesz to przyjedz do mnie na piwko i popatrzysz jak wymiatam
Elder
Weszłem na tą strone trzeba mieć coś nierichtich w głowie żeby ich używać ja gram bez haków i jeszcze za kase
Ostatnio edytowany przez oskaro xxx (2010-10-27 14:33:11)
Mam 0% cheat'ów, tylko kropka na monitorze namalowana czarnym markerem
Roberciku hmmm kropka na monitorze to prawie jak hak w vipie nazywa sie croshair
wiem co pisze na temat haków bo na ich temat wiem baaardzo duzo.Pozdrawiam i zapewniam ze zauwaze kto ma z klanu haksy .A co do naszego Vibowicika to powiem wam ze nie posiada
,ale jak mu sie powie ze ma to sie fajnie wkurza
wszedł na chwile na server i popsuł mi K/D
dosłownie do wszystkich strzelał w głowę i tak po chwili już nie wychodziliśmy z bazy, bo nie było sensu. Na szczęście runda się skończyła i dostał kicka
a tu kolejny cwaniak na haksie
parę sekund później jak już wszyscy zaczęli uciekać (Punk Buster jest po prostu super)
caffeman jest tu świadkiem i może potwierdzić aimbot'a
gościu mnie zdenerwował bo pisał ze ma 0% cheatów i mnie wyśmiewał, a celownik to aż mu głupiał jak mnie załatwiał w podskokach
Od poniedziałku biorę się za tych wszystkich aby trafili do zbanowanych na PB (bo teraz jest 00:06 i idę w kimono)
Ostatnio edytowany przez VIBOY PL (2010-11-07 23:05:50)
sikam z tekstu:
im go to www.PBBUNS.COM im BAN YOU
"im go" "buns" "im ban" ? lol pocwicz troche ten angielski bo tylko wioche robisz z naszego narodu
Elder
Ogólnie to gość powinien pójść siedzieć za ten tekst o Auschwitz. Ew. trzeba mu coś było napisać, że skoro jest z Holandii to jego ojcowie to bardzo mili panowie, czy coś w ten deseń..